Webfejlesztés, webdesign, grafika

Modern, gyors, letisztult fogadófelületet készítünk, mely cselekvésre ösztönzi a felhasználókat.

Webfejlesztés és grafikai szolgáltatásaink

Projektek során tanácsainkkal látunk el, melyek sok éves tapasztalatra és az aktuális piaci viszonyokra épülnek.

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot emailen keresztül, ahol további részleteket is küldünk neked.

Webshop fejlesztés

Webshop készítés a nulláról egészen a 100%-ig! Neked csupán hátra dőlve kell figyelned, hogy lesz kész álmaid webshopja! 🙂

Egyedi design

Webshop design és arculattervezés a Te stílusodban. Drótvázrajz, látványterv, specifikációs táblázat.

Weboldal, landoló oldal készítés

Könnyen szerkeszthető, ingyenesen üzemeltethető oldalt készítünk, melyet a későbbiekben Te is szerkesztheted!

Audit, tanácsadás

Nem tudod hogyan kezdj neki Vállalunk általános tanácsadást, auditot is, építsd fel webshopod hibák nélkül!

Webshop-rendszer csere

Ha mi vezetjük a költöztetést, nem kell majd aggódnod! Minden hiba lehetőséget ismerünk, és nagyszerű megoldásaink vannak!

Rendszer oktatás, menedzsment

Akár kiszervezed a webshop kezelést, akár Te szeretnéd megtanulni, mi támogatunk Téged mindkét területen!

Szeretnéd profikra bízni a márkádat?

Tedd meg a kezdőlépést, és vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Gyakran ismételt kérdések

együttműködés

A díjak minden esetben egy összegben előre fizetendőek. Ezzel tudod jelezni számunkra, hogy komolyan gondolod az együttműködést, igényt tartasz a munkánkra. Referenciáink pedig Téged biztosítanak arról, hogy megbízhatsz bennünk.

Sajnos nem tudunk részletfizetési opciót ajánlani. A számodra küldött árajánlatból csak akkor tudunk kedvezményt adni, ha még rendelsz tőlünk további szolgáltatást. 

A munkadíjunkat banki átutalással tudod rendezni, melyhez minden adatot megtalálsz majd a kiállított díjbekérőn/számlán.

Ez teljesen az egyedi ajánlattól függ, de a fejlesztési projektek esetében 15-45 munkanap a jellemző a munka nagyságától függően.

Persze! A referenciáinkat ide kattintva érheted el, ahol feltüntettük, hogy melyik ügyfélnek pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtottunk.
Mi nem diákokkal, hanem igazi szakértőkkel dolgozunk, akik egyenként közel 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és több ezer webshoppal dolgoztak már együtt. Sőt, ha több területről is igényelsz szakértőt, akkor a közös online meetingek extrémen intenzívek tudnak lenni, amik sokat lendítenek a márkádon. Ide kattintva jobban megismerhetsz minket.

Fejlesztés, grafikai tervezés

A design nagyon precíz feladat, melynek több szakasza is van, és több csapattag is dolgozik rajta egyidejűleg. Nem elég csupán látványtervet készíteni, hanem szükséges a funkciók megtervezése is (kattinthatóság, hover effektek, stb.). A tervek a főoldalra, kategóriaoldalra és termékoldalra is külön elkészülnek – ráadásul mobil és asztali verzióban is.

Mi ezt nem szoktuk ajánlani, hiszen a látványtervet mindenképp szükséges fejlesztői tudás a különböző webshop-rendszerek eltérő tulajdonságai miatt – nálunk ezért is terveznek a grafikusok és a fejlesztők együtt.  Ügyfelektől kapott látványterv általában hiányos szokott lenni, de ha egyszerű kérésről van szó, akkor szokott működni a dolog. Küldd el bátran az elképzelésed a boostx@boostx.eu címre! 🙂

Webshop-rendszer csere

A webshop rendszerének cseréje hosszabb folyamat, hiszen az új webshop kialakítása mellett, gondoskodni kell a régi webshop lezárásáról is (adatok mentése, átemelése, 301-es átirányítások, stb.). Webshop bonyolultságtól függ, de általában 6-8 hét alatt lesz meg a teljes átállás, így ahhoz mérten kell mérlegelned az árat, hogy viszonylag huzamosabb ideig dolgozunk együtt. 

Ügyfél vélemények

5/5

"A legjobb kezekbe adtam a webshopom felépítését."

Örülök, hogy nálatok teljeskörűen mindent megkaptam, amire szükségem volt a webshopom elkészítéséhez. Oldal felépítése, extra fejlesztés kivitelezése, bevezető kampány elkészítése. De ennél jóval többet kaptam. Vállalkozóként időt is, mert egy kézben összpontosult minden folyamat, és gördülékenyen haladtunk lépésről-lépésre és minden kérésemet kimaxoltatok.
Lengyel Noémi
norinbox.hu

Kapcsolódó szolgáltatások

Online marketing menedzsment

Google, Meta és egyéb platformokon futtatott fizetett hirdetések kezelése, optimalizálása. Hírlevelek, webshop kampányok készítése.

SEO - keresőoptimalizálás

Teljes körű SEO audit és tanácsadás. Linképítés, szövegírás, és minden technikai SEO beállítása.

Készen állsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk emailen keresztül a neved, telefonszámod, és – ha már van- céged nevét, weboldalad címét, és hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!
Ügyfélkapcsolati menedzserünk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Papp Sára

Ügyfélkapcsolati menedzser
boostx@boostx.eu

Minden igényt kielégítő, magas színvonalú digitális marketing eszközöket szolgáltatunk ügyfeleinknek, melyek választ adnak a legnehezebb piaci kihívásokra is.

Kapcsolat

Telefonos/videós konzultációhoz minden esetben emailen egyeztetett időpont szükséges! Ajánlatkéréshez kattints ide!