Online marketing menedzsment

Tűnj ki a reklámzajból hatékony online marketing technikáinkkal

Online marketing szolgáltatásaink

Ma már elkerülhetetlen a minőségi online jelenlét – legyen szó webshopról vagy szolgáltatásról. Az alábbi szolgáltatásokban teljeskörűen tudunk támogatni téged és a márkádat!

Az árak tájékoztató jellegűek, minden esetben kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot emailen keresztül, ahol további részleteket is küldünk neked.

Google Ads hirdetéskezelés

Kampányfelállítás után kérhető havi hirdetéskezelés, eseti hirdetéskezelés, és oktatás is!

Meta Ads hirdetéskezelés

Kampányfelállítás után kérhető havi hirdetéskezelés, eseti hirdetéskezelés, és oktatás is!

Közösségi média menedzsment

Rendszeres, szakmailag jól felépített és átgondolt Facebook és Instagram oldal kommunikáció. 

Online marketing oktatás

Hibrid szolgáltatás. Kampányfelállítás után egy “Csináld magad!” képzésen veszel részt, így Te is tudod vinni a kampányokat! 🙂

Hírlevél kezelés

Adatbázis frissítés, tisztítás. Modern, esztétikus, mobil-barát hírlevél design, és ütemezett kiküldés a szűrt célközönségnek.

Audit készítés - elemzés, tanácsadás

Nem tudod hogyan kezdj neki? Vagy megállt a növekedés üteme? Vállalunk általános tanácsadást, auditot is! 

Szeretnéd profikra bízni a márkádat?

Tedd meg a kezdőlépést, és vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Gyakran ismételt kérdések

együttműködés

A díjak minden esetben egy összegben előre fizetendőek. Ezzel tudod jelezni számunkra, hogy komolyan gondolod az együttműködést, igényt tartasz a munkánkra. Referenciáink pedig Téged biztosítanak arról, hogy megbízhatsz bennünk.

Sajnos nem tudunk részletfizetési opciót ajánlani. A számodra küldött árajánlatból csak akkor tudunk kedvezményt adni, ha még rendelsz tőlünk további szolgáltatást. 

A munkadíjunkat banki átutalással tudod rendezni, melyhez minden adatot megtalálsz majd a kiállított díjbekérőn/számlán.

Alapesetben nincs hűségidő – kivéve egy esetet. Google Ads és Meta Ads hirdetések kezelése esetében. Amennyiben minden kampányfelállítási feladat el lett végezve korábban (mérés, kereskedelemkezelő, stb. beállítása), úgy kampányfelállítási díjat nem számítunk fel, viszont 3 hónap havi kezelési díjjal kell hűségidőt kötni. Ez azért szükséges, mert nekünk minimum ennyi idő kell, hogy a jelenlegi fiókkal teljesen átálljunk új stratégára.

Ez teljesen az egyedi ajánlattól függ, de online marketing projektek esetében 5-20 munkanap a jellemző a munka nagyságától függően.

Persze! A referenciáinkat ide kattintva érheted el, ahol feltüntettük, hogy melyik ügyfélnek pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtottunk.
Mi nem diákokkal, hanem igazi szakértőkkel dolgozunk, akik egyenként közel 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és több ezer webshoppal dolgoztak már együtt. Sőt, ha több területről is igényelsz szakértőt, akkor a közös online meetingek extrémen intenzívek tudnak lenni, amik sokat lendítenek a márkádon. Ide kattintva jobban megismerhetsz minket.

Hirdetéskezelés

Igen, van kampányfelállítási díjunk – kivéve egy esetet. Google Ads és Meta Ads hirdetések kezelése esetében. Amennyiben minden kampányfelállítási feladat el lett végezve korábban (mérés, kereskedelemkezelő, stb. beállítása), úgy kampányfelállítási díjat nem számítunk fel, viszont 3 hónap havi kezelési díjjal kell hűségidőt kötni. Ez azért szükséges, mert nekünk minimum ennyi idő kell, hogy a jelenlegi fiókkal teljesen átálljunk új stratégára.Teljesen új vagy hiányosan kiépített fiók esetében a kampányfelállítási munka elengedhetetlen, mert a piacra lépés pillanatában egy nagyobb volumenű, intenzív, teljes körű beállítás szükséges. A munka legnagyobb részét a marketingstratégia megalkotása jelenti, ehhez illesztve a hirdetéseket, a kreatívokat, célzásokat, méréseket, összességében felkészítjük a hirdetési fiókot a hirdetések futtatására.

Ez teljesen egyénre szabott. Függ a témakörtől, a célországtól, a webshop méretétől, a webshop motortól,  és még attól is, hogy webshopról vagy weboldalról (szolgáltatás) van-e szó. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk az ügyfeleknek.

Ügyfél vélemények

5/5

"Ilyen magas megtérülést még soha nem tapasztaltunk "

Több piacvezető ügynökséggel dolgoztunk már együtt a múltban nemzetközi márkákat képviselve, azonban ilyen elképesztő hirdetési teljesítményt és ilyen magas megtérülést még soha nem tapasztaltunk, mint a BoostX EU csapatával való közös munka eredményeként!
Bartek Kata
ziajashop.hu

Kapcsolódó szolgáltatások

Webfejlesztés, webdesign, grafika

Webshop készítés és fejlesztés, weboldal design, költöztetés, grafikai tervezés, webshop menedzsment és oktatás.

SEO, azaz keresőoptimalizálás

Teljes körű SEO audit és tanácsadás. Linképítés, szövegírás, és minden technikai SEO beállítása.

Készen állsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk emailen keresztül a neved, telefonszámod, és – ha már van- céged nevét, weboldalad címét, és hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!
Ügyfélkapcsolati menedzserünk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Papp Sára

Ügyfélkapcsolati menedzser
boostx@boostx.eu

Minden igényt kielégítő, magas színvonalú digitális marketing eszközöket szolgáltatunk ügyfeleinknek, melyek választ adnak a legnehezebb piaci kihívásokra is.

Kapcsolat

Telefonos/videós konzultációhoz minden esetben emailen egyeztetett időpont szükséges! Ajánlatkéréshez kattints ide!