Webshop készítés, költöztetés, migrálás

Modern, gyors, letisztult fogadófelületet készítünk, mely cselekvésre ösztönzi a felhasználókat.

Alapcsomagok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek – mindig függnek az adott ügyfél igényeitől. Pontos árajánlathoz minden esetben emailes árajánlatkérés szükséges.
Költöztetés esetében az árajánlat kérésekor kérjük listázd ki, milyen speciális, egyedi beállításaid vannak a mostani rendszerben!

Kezdő csomag
GYORS INDULÁSHOZ!

10 munkanapos határidő

nettó 300.000 Ft-tól

Prémium csomag
RÉSZLETEKBE MENŐ KIDOLGOZÁS

20 munkanapos határidő

nettó 450.000 Ft-tól

Kiegészítő szolgáltatások csomaghoz

Gyakran igényelt kiegészítő szolgáltatások bármikor kérhetőek külön díjért a fenti csomagokon felül. 

Termékfeltöltés

Design, tartalom

Egyéb technikai beállítás

Szeretjük a kihívásokat!

Speciális, egyedi ötleted van? Vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Ügyfél vélemények

5/5

"A legjobb kezekbe adtam a webshopom felépítését."

Örülök, hogy nálatok teljeskörűen mindent megkaptam, amire szükségem volt a webshopom elkészítéséhez. Oldal felépítése, extra fejlesztés kivitelezése, bevezető kampány elkészítése. De ennél jóval többet kaptam. Vállalkozóként időt is, mert egy kézben összpontosult minden folyamat, és gördülékenyen haladtunk lépésről-lépésre és minden kérésemet kimaxoltatok.
Lengyel Noémi
norinbox.hu

Gyakran ismételt kérdések

együttműködés

A díjak minden esetben egy összegben előre fizetendőek. Ezzel tudod jelezni számunkra, hogy komolyan gondolod az együttműködést, igényt tartasz a munkánkra. Referenciáink pedig Téged biztosítanak arról, hogy megbízhatsz bennünk.

Sajnos nem tudunk részletfizetési opciót ajánlani. A számodra küldött árajánlatból csak akkor tudunk kedvezményt adni, ha még rendelsz tőlünk további szolgáltatást. 

A munkadíjunkat banki átutalással tudod rendezni, melyhez minden adatot megtalálsz majd a kiállított díjbekérőn/számlán.

Ez teljesen az egyedi ajánlattól függ, de a fejlesztési projektek esetében 15-45 munkanap a jellemző a munka nagyságától függően.

Persze! A referenciáinkat ide kattintva érheted el, ahol feltüntettük, hogy melyik ügyfélnek pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtottunk.

Mi nem diákokkal, hanem igazi szakértőkkel dolgozunk, akik fejenként legalább 7 éves tapasztalattal rendelkeznek és több ezer webshoppal dolgoztak már együtt. Sőt, ha több területről is igényelsz szakértőt, akkor a közös online meetingek extrémen intenzívek tudnak lenni, amik sokat lendítenek a márkádon. Ide kattintva jobban megismerhetsz minket.

Megbízhatsz minket részfeladatokkal is, azaz vállalunk például csak termékfeltöltést is külön. A külön egyedi projektekre adott ajánlathoz teljesen egyedi felmérés szükséges, de általában nettó 50.000 Ft-os díjtól indulnak. 

Kapcsolódó szolgáltatások

Online marketing menedzsment

Google, Meta és egyéb platformokon futtatott fizetett hirdetések kezelése, optimalizálása. Hírlevelek, webshop kampányok készítése.

SEO - keresőoptimalizálás

Teljes körű SEO audit és tanácsadás. Linképítés, szövegírás, és minden technikai SEO beállítása.

Készen állsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk emailen keresztül a neved, telefonszámod, és – ha már van- céged nevét, weboldalad címét, és hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!
Ügyfélkapcsolati menedzserünk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Papp Sára

Ügyfélkapcsolati menedzser
boostx@boostx.eu

Minden igényt kielégítő, magas színvonalú digitális marketing eszközöket szolgáltatunk ügyfeleinknek, melyek választ adnak a legnehezebb piaci kihívásokra is.

Kapcsolat

Telefonos/videós konzultációhoz minden esetben emailen egyeztetett időpont szükséges! Ajánlatkéréshez kattints ide!