Online marketing csomagok

Tűnj ki a reklámzajból hatékony online marketing technikáinkkal

Alapcsomagok és árak

Az árak tájékoztató jellegűek – mindig függnek az adott ügyfél igényeitől. Pontos árajánlathoz minden esetben emailes árajánlatkérés szükséges. Az együttműködés kampányfelállítással kezdődik, amennyiben nincs még teljes körűen beállított fiók. További részletekért kattints ide!

Basic csomag

Kampányfelállítási díjjal kapcsolatos információkért kattins ide!

havi nettó 70.000 Ft-tól/fiók

A Google Ads és Meta (Facebook) Ads külön fiókok.

Prémium csomag

Kampányfelállítási díjjal kapcsolatos információkért kattins ide!

havi nettó 99.000 Ft-tól/fiók

A Google Ads és Meta (Facebook) Ads külön fiókok.

Kiegészítő szolgáltatások csomaghoz

Gyakran igényelt kiegészítő szolgáltatások bármikor kérhetőek külön díjért a fenti csomagokon felül. 

Kampányfelállítási munkák

Amennyiben esetedben kampányfelállítási munkákat kell végeznünk, úgy ezeket a feladatokat fogjuk végig vinni.

Egyéb marketing szolgáltatások

A hirdetési kampányokhoz szorosan kapcsolódó feladatkörök, melyekkel maxolhatod a teljesítményt.

Készen állsz?

Vedd fel velünk a kapcsolatot! 🙂

Ügyfél vélemények

5/5

"Ilyen magas megtérülést még soha nem tapasztaltunk"

Több piacvezető ügynökséggel dolgoztunk már együtt a múltban nemzetközi márkákat képviselve, azonban ilyen elképesztő hirdetési teljesítményt és ilyen magas megtérülést még soha nem tapasztaltunk, mint a BoostX EU csapatával való közös munka eredményeként!
Bartek Kata
ZIAJASHOP.HU

Gyakran ismételt kérdések

együttműködés

A díjak minden esetben egy összegben előre fizetendőek. Ezzel tudod jelezni számunkra, hogy komolyan gondolod az együttműködést, igényt tartasz a munkánkra. Referenciáink pedig Téged biztosítanak arról, hogy megbízhatsz bennünk.

Sajnos nem tudunk részletfizetési opciót ajánlani. A számodra küldött árajánlatból csak akkor tudunk kedvezményt adni, ha még rendelsz tőlünk további szolgáltatást. 

A munkadíjunkat banki átutalással tudod rendezni, melyhez minden adatot megtalálsz majd a kiállított díjbekérőn/számlán.

Alapesetben nincs hűségidő – kivéve egy esetet. Google Ads és Meta Ads hirdetések kezelése esetében. Amennyiben minden kampányfelállítási feladat el lett végezve korábban (mérés, kereskedelemkezelő, stb. beállítása), úgy kampányfelállítási díjat nem számítunk fel, viszont 3 hónap havi kezelési díjjal kell hűségidőt kötni. Ez azért szükséges, mert nekünk minimum ennyi idő kell, hogy a jelenlegi fiókkal teljesen átálljunk új stratégára.

Ez teljesen az egyedi ajánlattól függ, de online marketing projektek esetében 5-20 munkanap a jellemző a munka nagyságától függően.

Persze! A referenciáinkat ide kattintva érheted el, ahol feltüntettük, hogy melyik ügyfélnek pontosan milyen szolgáltatásokat nyújtottunk.
Mi nem diákokkal, hanem igazi szakértőkkel dolgozunk, akik egyenként közel 10 éves tapasztalattal rendelkeznek és több ezer webshoppal dolgoztak már együtt. Sőt, ha több területről is igényelsz szakértőt, akkor a közös online meetingek extrémen intenzívek tudnak lenni, amik sokat lendítenek a márkádon. Ide kattintva jobban megismerhetsz minket.

Hirdetéskezelés

Igen, van kampányfelállítási díjunk – kivéve egy esetet. Google Ads és Meta Ads hirdetések kezelése esetében. Amennyiben minden kampányfelállítási feladat el lett végezve korábban (mérés, kereskedelemkezelő, stb. beállítása), úgy kampányfelállítási díjat nem számítunk fel, viszont 3 hónap havi kezelési díjjal kell hűségidőt kötni. Ez azért szükséges, mert nekünk minimum ennyi idő kell, hogy a jelenlegi fiókkal teljesen átálljunk új stratégára.Teljesen új vagy hiányosan kiépített fiók esetében a kampányfelállítási munka elengedhetetlen, mert a piacra lépés pillanatában egy nagyobb volumenű, intenzív, teljes körű beállítás szükséges. A munka legnagyobb részét a marketingstratégia megalkotása jelenti, ehhez illesztve a hirdetéseket, a kreatívokat, célzásokat, méréseket, összességében felkészítjük a hirdetési fiókot a hirdetések futtatására.

Ez teljesen egyénre szabott. Függ a témakörtől, a célországtól, a webshop méretétől, a webshop motortól,  és még attól is, hogy webshopról vagy weboldalról (szolgáltatás) van-e szó. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk az ügyfeleknek, de fiókonként körülbelül nettó 150.000 Ft-tól indulnak az áraink. 

Nincs. Kisebb havi költésű fiókot is kezelünk – jelentkezz bátran! 🙂

Kapcsolódó szolgáltatások

Online marketing menedzsment

Google, Meta és egyéb platformokon futtatott fizetett hirdetések kezelése, optimalizálása. Hírlevelek, webshop kampányok készítése.

SEO - keresőoptimalizálás

Teljes körű SEO audit és tanácsadás. Linképítés, szövegírás, és minden technikai SEO beállítása.

Készen állsz? Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Írd meg nekünk emailen keresztül a neved, telefonszámod, és – ha már van- céged nevét, weboldalad címét, és hogy mely szolgáltatásunk iránt érdeklődsz!
Ügyfélkapcsolati menedzserünk 2 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot!

Papp Sára

Ügyfélkapcsolati menedzser
boostx@boostx.eu

Minden igényt kielégítő, magas színvonalú digitális marketing eszközöket szolgáltatunk ügyfeleinknek, melyek választ adnak a legnehezebb piaci kihívásokra is.

Kapcsolat

Telefonos/videós konzultációhoz minden esetben emailen egyeztetett időpont szükséges! Ajánlatkéréshez kattints ide!